Zamisel o spletnem portalu umetnost.si je nastala z namenom združevanja in povezovanja umetnic in umetnikov iz različnih področij. Čas je, da ustvarimo spletno skupnost umetnikov, kjer se lahko predstavite, prodate svoje izdelke / storitve ter poiščete zaposlitev / poslovna sodelovanja.

Na tem portalu želimo v spletni trgovini ponuditi raznoliko ponudbo izdelkov in storitev, ki jih bo mogoče kupiti od številnih kreativnih ustvarjalcev. Vsi izdelki in storitve so produkt lastnega ročnega dela in so kot fizični izdelek, grafika ali programski izdelek  predstavljeni v spletni trgovini.

Prav tako smo ustvarili spletni portfolio, kjer se lahko kreativci in podjetja predstavijo na podlagi svojih dosedanjih projektov. Ustvariti želimo prijetno okolje za delodajalce in iskalce zaposlitev ter poslovnega sodelovanja in ob enem omogočiti nove zaposlitve, sodelovanja med podjetji in delodajalcem olajšati iskanje novega kadra.

Nova delovna mesta ali želje po sodelovanju z zunanjimi izvajalci lahko podjetja objavijo v sklopu delovno mesto / poslovno sodelovanje.

Spodbudimo in podprimo ustvarjalke in ustvarjalce pri delu, ki ga upravljamo s srcem in dušo.

Umetnost.si

info@umetnost.si

Kako ustvarim osebno spletno trgovino?

Brezplačno lahko ustvarite svoj portfolio ali objavite delovno mesto.